Du vinner när du förlorar mest!

Vid det här laget är det ju allmän känt att Marcus gillar siffror och listor i punktform jämfört med Tania som bara gillar siffror när det rör sig om pengar till shopping. Därför är det jag, Marcus, som bloggar idag så att det blir ordning och reda :)

 

Vi är nämligen väldigt glada och uppspelta över att lansera Weight Loss Challenge på City Wellness. WLC som det förkortas har blivit vääääldigt populärt i framförallt England och vi tänkte att eftersom svenskarna är minst lika intresserad av att vinna pengar som engelsmännen så drar vi nu igång här.

 

I korta drag så handlar det om att utmana sig själv och tillsammans med andra så håller man motivationen och inspirationsandan hög genom de veckovisa kurstillfällena där vi lär ut inom ett specifikt ämne varje gång. Det kommer handla om allt från proteiner, kolhydrater, hälsosamt hjärta, matsmältning, måltidsplaner, ämnesomsättning, att äta ut, fetter och mycket mer under de 12 kvällarna.

 

Det bästa av allt är att du som deltar bara betalar 350 kr för kursen där merparten av avgiften går in i en pott som sedan går tillbaka till de som efter 12 veckor tar hem första (50% av potten), andra (30% av potten) och tredje (20% av potten) platsen i tävlingen. 

Ladda ner flyern genom att klicka på bilden

Du vinner genom att du går ner procentuellt mest i vikt jämfört med din startvikt. Går du upp i vikt så får du böta 10kr per halvt kilo och slarvar du med att komma till kurstillfällena så får du böta 50kr per missat pass och alla pengarna går in i en ny pott som går till den person som gått ner mest i centimetrar.

Kursen kommer gå i City Wellness superfräscha lokaler..

Man får gå ner i vikt hur man vill dock måste det ske på ett hälsosamt sätt, vilket innebär att det inte är tillåtet att svälta sig ner i vikt eller använda sig av andra ohälsosamma dieter/kurer.

 

På måndag den 8/4 har vi ett informationsmöte kl 18:30 för de som är nyfikna och vill ha mer information och sedan drar City Wellness Weight Loss Challenge igång kl 18:30 på torsdag den 11/4 för att sedan gå varje torsdag samma tid under 12 veckor.

 

Vi har totalt 25 platser på denna viktutmaning men då intresset redan blivit så stort har vi bara 15 platser kvar och det kommer vara först till kvarn som får vara med. Vet du redan nu att du vill gå så anmäl ditt intresse till oss genom att registrera dig.

 

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln