Be happy! 

Idag hämtade Sandra mig för att sedan hämta upp Dessan för att vi skulle göra en liten roadtrip till solen..vi var trötta på regn & åska och andra tråkigheter som det medför ibland så vi skulle jaga solen. Om det var så att vi skulle få bila ända ner till Spanien men vi skulle dit solen var..& vi skulle bara vara positiva.

Vi kom först till Göteborg men där var vädret lika grått & tråkigt som Borås så vi svängde av mot Varberg & som vanligt blev vi distraherade av Kungsmässan då går vi in för att titta och naturligtvis tömmer jag kontot på shopping så det fick bli bubbelvatten till lunch ha ha ha 

Nej då det blev en väldigt god ceasar sallad..bytte ut krutongerna mot ungsbakade grönsaker, för att få i mig de minst lika viktiga kolhydraterna som alla är så rädda för! Bu! ;-)

Sedan fortsatte färden vidare mot Varberg & där bor Sandras mamma så vi passade på att hälsa på henne. Hon är en jätte duktig sömerska som numera är pensionär och hennes hobby är att sy fina hattar så vi fick vara modeller för hennes senaste solhattar .

Sandr hade med en hel flyttlåda med böcker till hennes mamma som vi tittade i och fick med oss några böcker hem..

Vi har skrattat såååååååå mycket & pratat om allt & inget och skrattat lite till. 

Du följer väl mig på instagram? För där delar jag med mig av "må bra"- citat och detta är från idag..

Nu blir det läggdags för en ny dag imorgon och om det fortsätter vara grått därute så vet jag ialafall att solen lyser inom mig efter all positiv energi som jag har fått idag. 

Kramar från mig

Tania 

604

Love this look💭💋 Don Vanquicher från @lavendettaclothing och accessoarer från @gucci #fashion #gucci #winter #love #brunette #simple

608

Alltid lika roligt att vara med i Fredagspanelen på @p4sjuharad med @johanson_anita och fantastiska @sarnyg som alltid lyckas ställa dom rätta frågorna för att jag ska glömma dom tusentals som lyssnar och säga liiite för mycket 😂 @johanson_anita är ju så undebar och min bonus mamma så när man kände sig småkrasslig så fick jag mycket kärlek och en boost av dessa två människor... Ni kan lyssna på hela online på @p4sjuharad hemsida eller liveinspelningen på min Facebook som är offentlig Tania Markarian Benér heter jag där. 💖 Trevlig Helg mina vänner!! #p4 #radio #fredagspanelen #sweden

608

This hair👸🏽...Im in looooooove @fazlihairandmakeup ❤️

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln