marcus24fit (kopia)

Min Bysse!

Igår hade vi planerat in en heldag på Astrid Lindgrensvärld och barnen jublade när det äntligen blev torsdag..

Men först var vi med födelsedagspresenter hos min mamma ( det blev pärlplattor) & må hon vila i frid. Jag försöker alltid göra det bästa av situationen och varför vara ledsen att hon inte finns när hon är en ängel & är med oss överallt. Det lär jag mina barn & varje år på hennes födelsedag så planerar vi in något extra kul! 

I Vimmerby på Astrid Lindgrens värld väntade Marcus föräldrar på oss & det blev en underbar sommardag med mycket nostalgi..

Barnen älskade att bara springa runt & in & ut i alla små hus..

På tal om Herbalife Pins, med våra nya I LOVE HERBALIFE -pins har vi fått så många nya nyfikna frågor...så jag & Marcus bär dom ständigt..

Vi tittade på lite olika föreställninghar men min & Isaacs favorit är Emil i Lönneberga..och i gassande sol var det viktigt att få i sig vätska..jag hade i Herbalife24 Hydrate i min & barnens vattenflaskor.

Adelle hängde bra i sin Baby Björn sele & älskade hela atmosfären.

Väl hemma så var det Sommar Torsdag & Ken Ring var på scen, någon som Adelle tydligen diggar..

Filicia var med oss på stan & hon är en riktig skönhet , vart vi än gick fick hon blickar och Marcus & Tomas ( hennes pappa) fick agera lite bodyguards :-) 

Vi avslutade kvällen på mitt favoritställe Viskan Vinbar med la familja! 

På väg hem så var det jag & min bysse..jag älskar att larva mig!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln