Jag & min baby

Snart fyller Adelle 6 månader och då har jag mitt första delmål och ett  före & efter bild kommer den 29e Juli :-) 
Har Ni hört att "barn gör inte som man säger dom gör som man gör" & Adelle är ett exempel på det..
Följ mig nedan på Instagram så får Ni en inblick i min vardag :-) 

577

Friday Vibes ❤️💋 #abs #progress #gainz #pttania #gym #ecantbestopped #fit #fitfam #herbalife24 #booty #city #wellness #motivation #inspiration #instagood #picoftheday #happy #strenght #gym #fitness #instagramfitness #instamood #bestoftheday #glutes #pttania #fitness #muscles

272

Behind every great training result is a @herbalife24 product! My favorite is Rebuild Strenght 💪🏻 ask me more info.. #gym #ecantbestopped #fit #fitfam #herbalife24 #booty #city #wellness #motivation #inspiration #instagood #picoftheday #happy #strenght #gym #fitness #instagramfitness #instamood #bestoftheday #glutes #pttania #fitness #muscles

228

🤙🏻 #goals #action #positivevibesonly #quote #success #insta

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln