Jag & min baby

Snart fyller Adelle 6 månader och då har jag mitt första delmål och ett  före & efter bild kommer den 29e Juli :-) 
Har Ni hört att "barn gör inte som man säger dom gör som man gör" & Adelle är ett exempel på det..
Följ mig nedan på Instagram så får Ni en inblick i min vardag :-) 

257

Workout hard, eat your food, eat your vitamins & nutrition. Sleep well, relax and TRUST the process ! And the results will show.. Plötsligt händer det, plötsligt ser man det..Perfect gainz 🤙🏻🤗💪🏻🍑 🏝⛱SUMMER Bodies are made in the winter🏄🏻‍♀️🏝👙 Ge aldrig upp & låt mig coacha dig darling!! Ditt mål är mitt mål, du måste bara känna känslan av en bra frukost, hela dagens måltider faller på plats UTAN CRAVINGS!! Testa i 6 dagar & ta kontakt med mig NU, jag bits inte😜 Följ mig på Instagram @pttania.se Snapchat TANIAMARKARIAN WhatsApp +46733777677 #dontgiveup #itsworthit #shakeitbaby #AsSeenOnMe

208

Be grateful there is people who would do anything to be you..feed your soul with the gift you are blessed with. Believe me , it works! #gratitude #karma #aoul #inataquote #quotes #instagram

246

The earlier you start working on something , the earlier you will see results.. New online challenge coming up..I will keep you informed! ✅ Meal plan🍽 ✅ 7min Workout🏋️‍♀️ ✅ Follow Up👥 ✅ Community👨🏽‍🏫👩‍🎤👩🏽‍🌾👨🏽‍🍳👩🏼‍🔧 ✅ For all body types🍑🍐🍎 ✅ Man and woman 👫 ✅Worldwide 🌍🌏🌎 Date coming up this week... Tag a friend , the more the merrier 🙏🏻😻😘 #fitnessmode #pttania #fitnessaddict #fitspo #workout #bodybuilding #cardio #gym #train #training #photooftheday #booty #abs #instahealth #healthychoices #active #strong #motivation #instagood #determination

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln