Jag & min baby

Snart fyller Adelle 6 månader och då har jag mitt första delmål och ett  före & efter bild kommer den 29e Juli :-) 
Har Ni hört att "barn gör inte som man säger dom gör som man gör" & Adelle är ett exempel på det..
Följ mig nedan på Instagram så får Ni en inblick i min vardag :-) 

718

Love My precious friends, They few but so special! ♥️♥️♥️♥️♥️♥️

1101

Millllllliooooooon kisses to My lovely followers and your daily support, I ADORE YOU GUYS!!! #fitnessmode #pttania #fitnessaddict #fitspo #workout #bodybuilding #cardio #gym #train #training #photooftheday #booty #abs #instahealth #healthychoices #active #strong #motivation #instagood #determination

1094

I survived because the fire inside me burned brighter than the fire around me 😜 #strong #nevergiveup #life #upanddowns #countingblessings #workworkwork #gym #instagood

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln