Min nya hobby..

Igår var det start för torsdagen Weight Loss Challenge & vi var många coachger på plats för att ta emot våra deltagre :-) allt flyter på som mekanismerna i ett klockur och vi hinner även umgås lite bakom kulisserna..vår nya hobby i teamet är att samla på pins, så igår bytte vi med varandra så som man gjorde med suddigummin i skolan och vi skrattade hela bunten åt hur tokiga vi är & att alla är på samma humor nivå..

Igår fick vi även en ny Supervisor i teamet, nämligen 2 barns mamman Pernilla Simring! 

Idag började jag dagen på gymmet då jag tränade upp armarna lite,, mitt favoritpass! Ni följer väl mig på Instagram? 

579

😘 Tappat rösten 🙊😂så skönt att inte prata...

591

Älskar Min läckra morgon shake 🥛☕️✨ ➖➖➖➖➖➖➖➖ Jag älskar Herbalifes måltidsplan.. 80% Nutrition 20% fitness 100% Mindset! Med produkterna känner du dig fantastisk redan dag 1 😍👌🏼✨ Mina senaste resultat är: Minus 3 kg fett, förlorade några cm från min midja, tonade upp kroppen 💪🏼 fick 5 kg mager muskelmassa och fick några cm på mina höfter och lår, några cm mindre midja samt ökad energi, och känner mig friskare! Jag älskar denna hälsosamma aktiva livsstil! Gör resan MED MIG! 😁 💌 Kontakta mig för mer information om våra 3 Dagars provpaket.. 👉🏼skicka direkt meddelande mig & kom igång nu ------------------------------ ------------ "Konsumenter som använder Herbalife Formel 1 två gånger per dag som en del av en hälsosam livsstil kan generellt förvänta sig att förlora omkring 0,5 till 1 kilo per vecka. #herbalife #herbalifenutrition #sweden #bestinsweden #nr1 #frukost

616

Love this look💭💋 Don Vanquicher från @lavendettaclothing och accessoarer från @gucci #fashion #gucci #winter #love #brunette #simple

Nu måste jag skynda till ett möte med min kollega Emelie på mitt andra kontor Café Viskan :-) 

Kramar från mig 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln