Min nya hobby..

Igår var det start för torsdagen Weight Loss Challenge & vi var många coachger på plats för att ta emot våra deltagre :-) allt flyter på som mekanismerna i ett klockur och vi hinner även umgås lite bakom kulisserna..vår nya hobby i teamet är att samla på pins, så igår bytte vi med varandra så som man gjorde med suddigummin i skolan och vi skrattade hela bunten åt hur tokiga vi är & att alla är på samma humor nivå..

Igår fick vi även en ny Supervisor i teamet, nämligen 2 barns mamman Pernilla Simring! 

Idag började jag dagen på gymmet då jag tränade upp armarna lite,, mitt favoritpass! Ni följer väl mig på Instagram? 

689

My stars ⭐️⭐️⭐️! #kids #life #love #myeverything

1187

Social Media follow up 🌏 💋Personal Trainer 💋Worldwide online coach 💋Feelgood influenser 💋Armenian,Born in Lebanon & lives in Sweden 💋”Sexy is not a waistline” 💋 SC TANIAMARKARIAN

1114

😜 #blackandwhite #selfie

Nu måste jag skynda till ett möte med min kollega Emelie på mitt andra kontor Café Viskan :-) 

Kramar från mig 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln