Min nya hobby..

Igår var det start för torsdagen Weight Loss Challenge & vi var många coachger på plats för att ta emot våra deltagre :-) allt flyter på som mekanismerna i ett klockur och vi hinner även umgås lite bakom kulisserna..vår nya hobby i teamet är att samla på pins, så igår bytte vi med varandra så som man gjorde med suddigummin i skolan och vi skrattade hela bunten åt hur tokiga vi är & att alla är på samma humor nivå..

Igår fick vi även en ny Supervisor i teamet, nämligen 2 barns mamman Pernilla Simring! 

Idag började jag dagen på gymmet då jag tränade upp armarna lite,, mitt favoritpass! Ni följer väl mig på Instagram? 

273

Jag är så stolt över min fantastiska pt klient @sarah_leon som har fått helt galna resultat! Är du nyfiken hur hon gjorde? Kontakta mig eller @sarah_leon 😍⭐️🤙🏻 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #itworks #askmehow #energi #nerivikt #stark #kropp #wow #resultat

349

Så värt all träning! 😜🤙🏻🍑 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Skojar bara ..80% kost & 20% träning #beproud #resultat #gainz #booty #body #glow #pttania

238

Its all abt ENERGY!! ➖➖➖➖➖➖➖➖ Good Energy attract positive circumstances 💯❕ #positive #energy #smile #fun #life #happy

Nu måste jag skynda till ett möte med min kollega Emelie på mitt andra kontor Café Viskan :-) 

Kramar från mig 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln