Blake & en shake video...

Igår hade vi en hel dag med barnen så vi planerade in en liten roadtrip till IKEA och sen Kungsmässan för lite höst shopping..
Vi laddade nya bilen med mellanmålsbars så vi aldrig är utan..

Du har väl inte missat mig på Instagram till min stora förtjusning har självaste Blake Morgan varit inne och gått loss på att like'a mina bilder, för mig är det ett kvitto på att allt är möjligt då han är en av mina förebilder i Herbalife & en grym motivator! Big like! Ni som inte känner och vet who is who in Herbalife så är det som om Zlatan eller Beyonce skulle göra detta på era instagram konton :-) 

Här träffade vi honom på senaste Herbalifes Lyxsemester :-) i Grekland.

anyway...på väg till Ikea fick jag lite fnatt som Ni ser på videon nedan..när jag hörde Taylor Swift nya låt och det innehöll ordet shake så jag gjorde om texten lite :-) omg! 

Jag får inte till filmen rak så ni får vända på huvudet :-) jag vet att vi är lite "störda" men erkänn att vi fick dig att le? 

Varav vi kommer till följande citat...

Så jag hoppas vi ses på Instagram nu..

Kram 

Tania

247

Friday's look 👌🏻efter lite fix hos Konstantina Lappas på @helensbeautycenter är det bara glow som gäller! ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Besök www.hbc.nu och boka en konsultation 🗓 #helensbeautycenter #face #beauty #pttania #relax #friday #restylane

8

"No time for BASIC bitches" ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Love this shirt from @happinessbrand / @lavendettaclothing.se #happiness #fashion #quote #pttania #brunette #chill

382

Me and Chipp full of HERBA TEA 😜🤘🏻☕️ ➖➖➖➖➖➖➖ HERBA TEA är thermogetiskt och innehåller grönt te blandad med svart te som verkligen gör under med förbränning och focusen efter maten. Tar alltid den efter varje måltid och när jag känner mig lite hängig så piggar den upp. Nu i världens sötaste mugg från @disneystore 💭 #disney #pttania #dogoodfeelgood #abs #herbalife #nike #nikewomen

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln