Sexy Te @ Cafe Viskan

Igår träffades jag & mina två vänner, Michela Castellari & Fazli Krasniqi vårt favorit ställe, Cafe Viskan då deras uteservering står i full blom! 

Att sitta där ute på morgonen i solen är OSLAGBART! Jag valde the ur deras breda sortiment och då dom höll på att fylla på med nya sorter är jag fööör nyfiken för att låta bli att testa deras nya förbrännande te med Örter & Krydd Malva-Te som innehåller Hibiskus! 
 

Te't smakade underbart fräscht och hade en rosa röd färg och jag hälde upp hela tre muggar under tiden vi satt i solen..

Men vi har ett litet "dilemma" för Te´t har inget namn så därför har jag & Café Viskan startat en mini tävling på Instagram, gå in på mitt Instagram "taniamarkarian" & skriv ditt bidrag under bilden så är du med om att vinna en fin vinst som du hämtar ut på Café Viskan. 
Vinnaren utses efter på Söndag..lycka till! 

Kramar 

Tania
 

460

Morning Glow✨🌈🌟 #gym #ecantbestopped #fit #fitfam #herbalife24 #booty #city #wellness #motivation #inspiration #instagood #picoftheday #happy #strenght #gym #fitness #instagramfitness #instamood #bestoftheday #glutes #pttania #fitness #muscles #herbalife #herbalifenutrition #pttania

629

Vet ni vilken superkraft det är att hjälpa folk till bättre hälsa och forma deras kroppar ”beyond” deras drömmar? Ibland måste jag nypa mig själv för den boosten jag får , svårt att vara ödmjuk när man alltid får höra hur bra man är men livet har lärt mig stå stadigt på jorden trots all framgång jag har och fortsätter få så jag kan njuta av det tillsammans med mina klienter för utan er och ert jobb och era mål är jag ingenting. Tack för alla era förtroenden , tack för alla resultat vi nåt tillsammans och tack för att jag får vara en del av era drömmars mål. Tack tack tack! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 #gym #ecantbestopped #fit #fitfam #herbalife24 #booty #city #wellness #motivation #inspiration #instagood #picoftheday #happy #strenght #gym #fitness #instagramfitness #instamood #bestoftheday #glutes #pttania #fitness #muscles #herbalife #herbalifenutrition #pttania

180

Entertain me 😜 #attention #spoiled #waiting #pttania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln