Sexy Te @ Cafe Viskan

Igår träffades jag & mina två vänner, Michela Castellari & Fazli Krasniqi vårt favorit ställe, Cafe Viskan då deras uteservering står i full blom! 

Att sitta där ute på morgonen i solen är OSLAGBART! Jag valde the ur deras breda sortiment och då dom höll på att fylla på med nya sorter är jag fööör nyfiken för att låta bli att testa deras nya förbrännande te med Örter & Krydd Malva-Te som innehåller Hibiskus! 
 

Te't smakade underbart fräscht och hade en rosa röd färg och jag hälde upp hela tre muggar under tiden vi satt i solen..

Men vi har ett litet "dilemma" för Te´t har inget namn så därför har jag & Café Viskan startat en mini tävling på Instagram, gå in på mitt Instagram "taniamarkarian" & skriv ditt bidrag under bilden så är du med om att vinna en fin vinst som du hämtar ut på Café Viskan. 
Vinnaren utses efter på Söndag..lycka till! 

Kramar 

Tania
 

20

The only way is FORWARD➡️ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Goals makes people GROW, What is your goal? 🏁 #pttania #goal #forward #up #now #run #nike #underarmour

275

Jag är så stolt över min fantastiska pt klient @sarah_leon som har fått helt galna resultat! Är du nyfiken hur hon gjorde? Kontakta mig eller @sarah_leon 😍⭐️🤙🏻 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #itworks #askmehow #energi #nerivikt #stark #kropp #wow #resultat

356

Så värt all träning! 😜🤙🏻🍑 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Skojar bara ..80% kost & 20% träning #beproud #resultat #gainz #booty #body #glow #pttania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln