Shoeholic

Ja likt måååååånga andra kvinnor älskar jag skor, men eftersom jag inte har så mycket använding för stilett klackar så får det numera bli träningsskor. 

 

Det är galet hur många snygga färgglada träningsskor som finns...

Sen att man kan få dom lite mer "personliga" är ju ännu roligare! 

Är jag utomlands så hittar Ni mig i dom roliga träningsbutikerna allt är ju lite färggladare utomlands. 

Idag hittade jag dom sötaste Adidas skorna till min 2,5 åriga Adelle...
 

Glöm inte följa mig på Instagram där heter jag @pttania.se 

276

Friday's look 👌🏻efter lite fix hos Konstantina Lappas på @helensbeautycenter är det bara glow som gäller! ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Besök www.hbc.nu och boka en konsultation 🗓 #helensbeautycenter #face #beauty #pttania #relax #friday #restylane

27

"No time for BASIC bitches" ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Love this shirt from @happinessbrand / @lavendettaclothing.se #happiness #fashion #quote #pttania #brunette #chill

391

Me and Chipp full of HERBA TEA 😜🤘🏻☕️ ➖➖➖➖➖➖➖ HERBA TEA är thermogetiskt och innehåller grönt te blandad med svart te som verkligen gör under med förbränning och focusen efter maten. Tar alltid den efter varje måltid och när jag känner mig lite hängig så piggar den upp. Nu i världens sötaste mugg från @disneystore 💭 #disney #pttania #dogoodfeelgood #abs #herbalife #nike #nikewomen

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln