Shoeholic

Ja likt måååååånga andra kvinnor älskar jag skor, men eftersom jag inte har så mycket använding för stilett klackar så får det numera bli träningsskor. 

 

Det är galet hur många snygga färgglada träningsskor som finns...

Sen att man kan få dom lite mer "personliga" är ju ännu roligare! 

Är jag utomlands så hittar Ni mig i dom roliga träningsbutikerna allt är ju lite färggladare utomlands. 

Idag hittade jag dom sötaste Adidas skorna till min 2,5 åriga Adelle...
 

Glöm inte följa mig på Instagram där heter jag @pttania.se 

55

That feeling when you wake up one morning and suddenly the GAINZ you worked for so hard is showing!! 😜🤙🏻🙏🏻💪🏻 #gym #ecantbestopped #fit #fitfam #herbalife24 #booty #city #wellness #motivation #inspiration #instagood #picoftheday #happy #strenght #gym #fitness #instagramfitness #instamood #bestoftheday #glutes #pttania #fitness #muscles #herbalife #herbalifenutrition #pttania #abs #personalteainer

253

🖤 #instadaily #Iphonesia #Iphoneonly #gorgeous #picofthemonth #picoftheday #hot #tweegram #hotgirl #beautiful #Instagramhub #Instamood #fashion #heels #pttania #Photooftheday #Bestoftheday #love #fashionista #photo #Photographer #sweden #Makeup #Instagood #igdaily #love

14

Det man behöver ibland är en iskall Vanilj Milkshake med krossad is som smakar himmel! #I❤️MYshake #gym #ecantbestopped #fit #fitfam #herbalife24 #booty #city #wellness #motivation #inspiration #instagood #picoftheday #happy #strenght #gym #fitness #instagramfitness #instamood #bestoftheday #glutes #pttania #fitness #muscles #herbalife #herbalifenutrition #pttania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln