Shoeholic

Ja likt måååååånga andra kvinnor älskar jag skor, men eftersom jag inte har så mycket använding för stilett klackar så får det numera bli träningsskor. 

 

Det är galet hur många snygga färgglada träningsskor som finns...

Sen att man kan få dom lite mer "personliga" är ju ännu roligare! 

Är jag utomlands så hittar Ni mig i dom roliga träningsbutikerna allt är ju lite färggladare utomlands. 

Idag hittade jag dom sötaste Adidas skorna till min 2,5 åriga Adelle...
 

Glöm inte följa mig på Instagram där heter jag @pttania.se 

1190

Never skip legday 😜 #personligtränare #onlinept #pttania #fitness #fit #fitnessmodel #fitnessmode #fitnessaddict #fitspo #workout #bodybuilding #cardio #gym #train #training #photooftheday #booty #abs #instahealth #arenafitnessboras #active #strong #motivation

1144

#truestory💯

1151

I don’t even need words, good morning Stockholm . Brand @happinessbrand Shop at @lavendettaclothing Tattoo🦁 @joakimosontattoos Tattoo🦋 @qiahj #feelingmyself #badandboujee #badgirl #bitchplease #gaintrick #instagood #instagram #gainpost #goodmorning #love #memesdaily #tagyourfriends #tagsforlikes #nochill #bullshit #pettymemes #memesme #loveu #nass #firstclass #baelove #youcantsitwithus #surprises

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln