Mina "groupies" & fler tider online

För mig är det OTROLIGT viktigt att få folk att må bra, att dom får MINST ett leende på läpparna Men helst en skrattattack!! :-) 
 

Spelar ingen roll NÄR det är på dagenm från min första PT klient till den sista så ska vi le, skratta & må så j-la bra för det är mitt jobb, att få mina klienter att MÅ BÄST! 

Trots att våra pass kan känns som tortyr ibland då vi fårvåra klienter att bokstavligt ge ALLT och nästan krypa ut men med stolthet över sig själva att dom trotsade sina gränser och gjorde det lilla extra som dom har anlitat mig & min man Marcus för. 

 

Jag & Marcus jobbar ihop & vi kör PT parallelt så vi är i gymmet mååååånga timmar per dag och vi älskar det men återhämtningen för oss är minst lika viktig så det blir faktiskt mycket sömn på vår lediga tid som Ni ser här..i bilen igår på väg till Marcus föräldrar för att fira påskhelgen där. 
 

Idag har vi suttit med nya bokningssystemet där våra Pt klienter kan gå in & har fått dubbelt så många PT pass att välja mellan...även boka PT konsultationer.
Besök www.pttania.se vi vill även säga att alla förfrågningar vi har fått har tidigare blivit blockerade pga ett virus, så har du skikat in frågor via hemsidan så ber vi dig skicka igen då vi inte har fått fram dom. 

Kramar från mig 

Tania
( p.s glöm inte följa mig på Instagram) 
 


 

620

CHILL’n is a ART of RELAXING😇 #photooftheday #fitness #fitnessaddict #fitspo #fitfam #fitnessmodel #physique #bodybuilding #powerlifting #selfie #girlsofinstagram #femalemodeling #protein #morning #instafitness #eatclean #love #ripped #diet #muscle #food #instagood #aesthetic #like4like

1155

Your EYES show the STENGHT of your SOUL... #stockholm #strength #girlboss #gucci

1152

Why I GROW in My Business? I never miss a opportunity to qualify to a masterclass by the best in my business! Now I’m nr one in my country and I want to reach the stars by helping YOU feel BETTER, more ENERGIZED and HEALTHIER . Do you know anyone who want to feel better? Please let them contact me.. Send a pm now.. #herbalife #feelgood #success #star #work #workhard #love #healthier #leonweisbein

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln