Herbalife Vacation

I lördags landade vi i Kalamata & åkte till resorten Costa Navarino som Herbalife har abonerat i ca 2 veckor för sina kvalificerande medlemmar i Europa. 
Vi fick en svit för att vi har fått två stjärnor extra & den var fylld med gåvor från Herbalife..

Vi har verkligen slappat och njutit av lyxen, umgåts & skrattat med kollegor från hela Europa. 

Jag har även hunnit med att sola, tog med mig några bikinisar så ifall sommaren blir kass i Sverige så har jag använt dom :-) 

På kvällen var det ett poolparty med champange & snittar så partyhumöret var på top..

Herbalife skämmer verkligen bort oss på dom här semestrarna & glöm inte följa mig på instagram som uppdateras flera gånger per dag 

575

😘 Tappat rösten 🙊😂så skönt att inte prata...

588

Älskar Min läckra morgon shake 🥛☕️✨ ➖➖➖➖➖➖➖➖ Jag älskar Herbalifes måltidsplan.. 80% Nutrition 20% fitness 100% Mindset! Med produkterna känner du dig fantastisk redan dag 1 😍👌🏼✨ Mina senaste resultat är: Minus 3 kg fett, förlorade några cm från min midja, tonade upp kroppen 💪🏼 fick 5 kg mager muskelmassa och fick några cm på mina höfter och lår, några cm mindre midja samt ökad energi, och känner mig friskare! Jag älskar denna hälsosamma aktiva livsstil! Gör resan MED MIG! 😁 💌 Kontakta mig för mer information om våra 3 Dagars provpaket.. 👉🏼skicka direkt meddelande mig & kom igång nu ------------------------------ ------------ "Konsumenter som använder Herbalife Formel 1 två gånger per dag som en del av en hälsosam livsstil kan generellt förvänta sig att förlora omkring 0,5 till 1 kilo per vecka. #herbalife #herbalifenutrition #sweden #bestinsweden #nr1 #frukost

616

Love this look💭💋 Don Vanquicher från @lavendettaclothing och accessoarer från @gucci #fashion #gucci #winter #love #brunette #simple

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln