Its MY Birthday..

Igår fyllde jag 37år, 37år och jag känner att mitt LIV precis har börjat! Härlig känsla och tänk att jag får fira den här i Grekland med dom bästa...i den här miljön på Costa Navarino...Magiskt! 
Marcus & barnen väckte mig med kaffe & en Herbalife smoothie från hotellbuffén

Av Marcus fick jag en personlig utveckling seminar med Anthony Robins..Business Master heter den & jag blev så glad för jag läser & lyssnar på allt jag får tag på av Antony Robbins...Tack bästa Marcus! 

Sen blev det ett gympass med alla barnen..:-) 

Sen hängde vi vid poolen hela dagen och bara njöt..

Under lunchtiden så serverade Herbalife iskalla smoothisar, som mättade & svalkade så skönt..

Kan ju erkänna att det blev några glas bubbel & vin också :-) och massor av skönsång via mobilen & live..

Kvällen avslutades med middag med alla familjemedlemmar & kollegor på en fiskrestaurang..

Tack finaste familjen, släkten & alla vänner som satte en BRED guldkant på min dag, jag är numera 37 år och har aldrig varit lyckligare, mått bättre eller känt mig mer älskad! 

Tack tack tack...
 

Fick många komplimanger för min kaftan & skor och båda kommer från webshoppen www.lavendettaclothing.se 

Stor kram från mig, glöm inte följa mig på instagram om vad som händer idag..

1169

CHILL’n is a ART of RELAXING😇 #photooftheday #fitness #fitnessaddict #fitspo #fitfam #fitnessmodel #physique #bodybuilding #powerlifting #selfie #girlsofinstagram #femalemodeling #protein #morning #instafitness #eatclean #love #ripped #diet #muscle #food #instagood #aesthetic #like4like

1192

Your EYES show the STENGHT of your SOUL... #stockholm #strength #girlboss #gucci

1154

Why I GROW in My Business? I never miss a opportunity to qualify to a masterclass by the best in my business! Now I’m nr one in my country and I want to reach the stars by helping YOU feel BETTER, more ENERGIZED and HEALTHIER . Do you know anyone who want to feel better? Please let them contact me.. Send a pm now.. #herbalife #feelgood #success #star #work #workhard #love #healthier #leonweisbein

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln