Its MY Birthday..

Igår fyllde jag 37år, 37år och jag känner att mitt LIV precis har börjat! Härlig känsla och tänk att jag får fira den här i Grekland med dom bästa...i den här miljön på Costa Navarino...Magiskt! 
Marcus & barnen väckte mig med kaffe & en Herbalife smoothie från hotellbuffén

Av Marcus fick jag en personlig utveckling seminar med Anthony Robins..Business Master heter den & jag blev så glad för jag läser & lyssnar på allt jag får tag på av Antony Robbins...Tack bästa Marcus! 

Sen blev det ett gympass med alla barnen..:-) 

Sen hängde vi vid poolen hela dagen och bara njöt..

Under lunchtiden så serverade Herbalife iskalla smoothisar, som mättade & svalkade så skönt..

Kan ju erkänna att det blev några glas bubbel & vin också :-) och massor av skönsång via mobilen & live..

Kvällen avslutades med middag med alla familjemedlemmar & kollegor på en fiskrestaurang..

Tack finaste familjen, släkten & alla vänner som satte en BRED guldkant på min dag, jag är numera 37 år och har aldrig varit lyckligare, mått bättre eller känt mig mer älskad! 

Tack tack tack...
 

Fick många komplimanger för min kaftan & skor och båda kommer från webshoppen www.lavendettaclothing.se 

Stor kram från mig, glöm inte följa mig på instagram om vad som händer idag..

473

Morning Glow✨🌈🌟 #gym #ecantbestopped #fit #fitfam #herbalife24 #booty #city #wellness #motivation #inspiration #instagood #picoftheday #happy #strenght #gym #fitness #instagramfitness #instamood #bestoftheday #glutes #pttania #fitness #muscles #herbalife #herbalifenutrition #pttania

634

Vet ni vilken superkraft det är att hjälpa folk till bättre hälsa och forma deras kroppar ”beyond” deras drömmar? Ibland måste jag nypa mig själv för den boosten jag får , svårt att vara ödmjuk när man alltid får höra hur bra man är men livet har lärt mig stå stadigt på jorden trots all framgång jag har och fortsätter få så jag kan njuta av det tillsammans med mina klienter för utan er och ert jobb och era mål är jag ingenting. Tack för alla era förtroenden , tack för alla resultat vi nåt tillsammans och tack för att jag får vara en del av era drömmars mål. Tack tack tack! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 #gym #ecantbestopped #fit #fitfam #herbalife24 #booty #city #wellness #motivation #inspiration #instagood #picoftheday #happy #strenght #gym #fitness #instagramfitness #instamood #bestoftheday #glutes #pttania #fitness #muscles #herbalife #herbalifenutrition #pttania

180

Entertain me 😜 #attention #spoiled #waiting #pttania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln