Herbalife Gala..

Igår var det dags för Gala festen i romersk stil och klädkoden var vitt, guld & olivgrönt. 

Jag & Marcus satte ihop detta..

Vi var glada & nyfikna på vad Herbalife nu hade hittat på för det finns inga fester som Herbalife fester...så fort vi kom in på torget dom hade klätt i blommor och blad som doftade jasmin så fick alla förgylda olivkransar. 

Det var stora grillbufféer samt dricka ialla sorter flödade så man blev både mätt & glad..
Här ser Ni hur glada vi är..

Min svärmor Fyller år idag så vi pre-födelsedags firade henne henne igår...

Jag fick gå till sängs liiiiite tidigare än dom andra då barnen var trötta, men sååå roligt vi hade och än en gång skapar Herbalife minnen vi aldrig kommer glömma. Hur ofta får man känna sig som en romersk gudinna liksom? 

Tack Herbalife för att Ni skämmer bort mig & min familj med den bästa livsstilen. 
 

253

Workout hard, eat your food, eat your vitamins & nutrition. Sleep well, relax and TRUST the process ! And the results will show.. Plötsligt händer det, plötsligt ser man det..Perfect gainz 🤙🏻🤗💪🏻🍑 🏝⛱SUMMER Bodies are made in the winter🏄🏻‍♀️🏝👙 Ge aldrig upp & låt mig coacha dig darling!! Ditt mål är mitt mål, du måste bara känna känslan av en bra frukost, hela dagens måltider faller på plats UTAN CRAVINGS!! Testa i 6 dagar & ta kontakt med mig NU, jag bits inte😜 Följ mig på Instagram @pttania.se Snapchat TANIAMARKARIAN WhatsApp +46733777677 #dontgiveup #itsworthit #shakeitbaby #AsSeenOnMe

208

Be grateful there is people who would do anything to be you..feed your soul with the gift you are blessed with. Believe me , it works! #gratitude #karma #aoul #inataquote #quotes #instagram

246

The earlier you start working on something , the earlier you will see results.. New online challenge coming up..I will keep you informed! ✅ Meal plan🍽 ✅ 7min Workout🏋️‍♀️ ✅ Follow Up👥 ✅ Community👨🏽‍🏫👩‍🎤👩🏽‍🌾👨🏽‍🍳👩🏼‍🔧 ✅ For all body types🍑🍐🍎 ✅ Man and woman 👫 ✅Worldwide 🌍🌏🌎 Date coming up this week... Tag a friend , the more the merrier 🙏🏻😻😘 #fitnessmode #pttania #fitnessaddict #fitspo #workout #bodybuilding #cardio #gym #train #training #photooftheday #booty #abs #instahealth #healthychoices #active #strong #motivation #instagood #determination

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln