Herbalife Gala..

Igår var det dags för Gala festen i romersk stil och klädkoden var vitt, guld & olivgrönt. 

Jag & Marcus satte ihop detta..

Vi var glada & nyfikna på vad Herbalife nu hade hittat på för det finns inga fester som Herbalife fester...så fort vi kom in på torget dom hade klätt i blommor och blad som doftade jasmin så fick alla förgylda olivkransar. 

Det var stora grillbufféer samt dricka ialla sorter flödade så man blev både mätt & glad..
Här ser Ni hur glada vi är..

Min svärmor Fyller år idag så vi pre-födelsedags firade henne henne igår...

Jag fick gå till sängs liiiiite tidigare än dom andra då barnen var trötta, men sååå roligt vi hade och än en gång skapar Herbalife minnen vi aldrig kommer glömma. Hur ofta får man känna sig som en romersk gudinna liksom? 

Tack Herbalife för att Ni skämmer bort mig & min familj med den bästa livsstilen. 
 

20

The only way is FORWARD➡️ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Goals makes people GROW, What is your goal? 🏁 #pttania #goal #forward #up #now #run #nike #underarmour

275

Jag är så stolt över min fantastiska pt klient @sarah_leon som har fått helt galna resultat! Är du nyfiken hur hon gjorde? Kontakta mig eller @sarah_leon 😍⭐️🤙🏻 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #itworks #askmehow #energi #nerivikt #stark #kropp #wow #resultat

356

Så värt all träning! 😜🤙🏻🍑 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Skojar bara ..80% kost & 20% träning #beproud #resultat #gainz #booty #body #glow #pttania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln