Glad midsommar

Tiden går fort och kam Ni fatta att det redan är midsommar, wow!! För mig blir det att åka ut till kära svärföräldrarna i Bunn för att fira Midsommar och njuta av hela tre dagars ledighet med familjen. Vi har skapat en egen tradition och jag tänkte faktiskt ta mig tid att skriva mer om den men det hela går ut på att slappa, äta gott och njuta av svenska sommaren i en helt magisk miljö. 

Nu har jag gått och lärt mig snapchat så ni kan följa mig även där pttania.se heter jag där också :-) 
 

Glöm inte följa mig & mina pt klienter med deras resa på min instagram, jag kan lova dig jag är inte som andra personliga tränare det första man gör när man börjar ett pass är att skratta och vi avslutar det alltid med skratt 

579

😘 Tappat rösten 🙊😂så skönt att inte prata...

591

Älskar Min läckra morgon shake 🥛☕️✨ ➖➖➖➖➖➖➖➖ Jag älskar Herbalifes måltidsplan.. 80% Nutrition 20% fitness 100% Mindset! Med produkterna känner du dig fantastisk redan dag 1 😍👌🏼✨ Mina senaste resultat är: Minus 3 kg fett, förlorade några cm från min midja, tonade upp kroppen 💪🏼 fick 5 kg mager muskelmassa och fick några cm på mina höfter och lår, några cm mindre midja samt ökad energi, och känner mig friskare! Jag älskar denna hälsosamma aktiva livsstil! Gör resan MED MIG! 😁 💌 Kontakta mig för mer information om våra 3 Dagars provpaket.. 👉🏼skicka direkt meddelande mig & kom igång nu ------------------------------ ------------ "Konsumenter som använder Herbalife Formel 1 två gånger per dag som en del av en hälsosam livsstil kan generellt förvänta sig att förlora omkring 0,5 till 1 kilo per vecka. #herbalife #herbalifenutrition #sweden #bestinsweden #nr1 #frukost

616

Love this look💭💋 Don Vanquicher från @lavendettaclothing och accessoarer från @gucci #fashion #gucci #winter #love #brunette #simple

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln