Glad midsommar

Tiden går fort och kam Ni fatta att det redan är midsommar, wow!! För mig blir det att åka ut till kära svärföräldrarna i Bunn för att fira Midsommar och njuta av hela tre dagars ledighet med familjen. Vi har skapat en egen tradition och jag tänkte faktiskt ta mig tid att skriva mer om den men det hela går ut på att slappa, äta gott och njuta av svenska sommaren i en helt magisk miljö. 

Nu har jag gått och lärt mig snapchat så ni kan följa mig även där pttania.se heter jag där också :-) 
 

Glöm inte följa mig & mina pt klienter med deras resa på min instagram, jag kan lova dig jag är inte som andra personliga tränare det första man gör när man börjar ett pass är att skratta och vi avslutar det alltid med skratt 

1166

CHILL’n is a ART of RELAXING😇 #photooftheday #fitness #fitnessaddict #fitspo #fitfam #fitnessmodel #physique #bodybuilding #powerlifting #selfie #girlsofinstagram #femalemodeling #protein #morning #instafitness #eatclean #love #ripped #diet #muscle #food #instagood #aesthetic #like4like

1192

Your EYES show the STENGHT of your SOUL... #stockholm #strength #girlboss #gucci

1154

Why I GROW in My Business? I never miss a opportunity to qualify to a masterclass by the best in my business! Now I’m nr one in my country and I want to reach the stars by helping YOU feel BETTER, more ENERGIZED and HEALTHIER . Do you know anyone who want to feel better? Please let them contact me.. Send a pm now.. #herbalife #feelgood #success #star #work #workhard #love #healthier #leonweisbein

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln