Glad midsommar

Tiden går fort och kam Ni fatta att det redan är midsommar, wow!! För mig blir det att åka ut till kära svärföräldrarna i Bunn för att fira Midsommar och njuta av hela tre dagars ledighet med familjen. Vi har skapat en egen tradition och jag tänkte faktiskt ta mig tid att skriva mer om den men det hela går ut på att slappa, äta gott och njuta av svenska sommaren i en helt magisk miljö. 

Nu har jag gått och lärt mig snapchat så ni kan följa mig även där pttania.se heter jag där också :-) 
 

Glöm inte följa mig & mina pt klienter med deras resa på min instagram, jag kan lova dig jag är inte som andra personliga tränare det första man gör när man börjar ett pass är att skratta och vi avslutar det alltid med skratt 

852

Early to bed, early to rise makes you healthy , happy and wise... . #strong #getfit #fitness #instahealth #lifestyle #inspiration #health #instafitness #determination #physique #fitnessfreaks #bodybuilding #healthychoices #fitspo #fitnessmodel #bodybuilder #workout #fit #figure #healthy #herbalifevacation2018 #miami #usa

767

Start now...

1194

Efter 4 dagar på Disney World märker jag hur jag sakta börjar bli en av dom kända karaktärerna 🙄🐭🎀 jag är trött på allt som har med @disney att göra och känner att jag har bockat av min plikt och kan nu njuta av en solsemester som jag har fått av HERBALIFE NUTRITION som bonus för ett bra utfört arbete...min 5e resa inom 5år i businessen och jag känner mig fortfarande som ett barn som kryper i det här företaget, tänk vilka möjligheter det finns när jag lär mig gå och sen springa...MY GOD!! Ska tillbringa 5 dagar med dom 500 bästa i Europa här i MIAMI och gissa om jag kommer inspireras och lära mig massor?! Oh yes!! Bästa skolan finns vid poolkanten med ett glas bubbel i handen 🤙🏻🙌🏻😀 så följ mig på instastory för en inblick i mitt HERBALIFE liv.. #herbalife #herbalifevacation2017 #miami #loewe #pttania #vacation #fitness #nutrition #followforfollow

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln