Världens BÄSTA Ella...

Den här veckan har jag lyxen att ha en alldeles egen assistent, min dotter Ella som har höst(läs)lov. Tanken var att hon skulle hjälpa mig under en dag men det har lett till att pt klienterna älskar henne...helt förståligt. 
Hon räkar deras set, kommer med vatten, handukar, gör övningarna med dom för att pusha lite extra och är bara så underbar som niser i klippet nedan..

 

Idag blir det mer jobb men först en hel del bus som Ella beställt, som Go Cart & thaimassage mm. Ni förstår det är mammas tjej till 100% :-) 

Ni följer väl mig på instagram 

605

Alltid lika roligt att vara med i Fredagspanelen på @p4sjuharad med @johanson_anita och fantastiska @sarnyg som alltid lyckas ställa dom rätta frågorna för att jag ska glömma dom tusentals som lyssnar och säga liiite för mycket 😂 @johanson_anita är ju så undebar och min bonus mamma så när man kände sig småkrasslig så fick jag mycket kärlek och en boost av dessa två människor... Ni kan lyssna på hela online på @p4sjuharad hemsida eller liveinspelningen på min Facebook som är offentlig Tania Markarian Benér heter jag där. 💖 Trevlig Helg mina vänner!! #p4 #radio #fredagspanelen #sweden

607

This hair👸🏽...Im in looooooove @fazlihairandmakeup ❤️

609

Abs workout inspo.. #health #fitness #fit #fitnessmode #fitnessaddict #fitspo #workout #bodybuilding #cardio #gym #train #training #photooftheday #booty #abs #instahealth #healthychoices #active #strong #motivation #instagood #determination #lifestyle #diet #getfit #cleaneating #eatclean #exercise

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln