Världens BÄSTA Ella...

Den här veckan har jag lyxen att ha en alldeles egen assistent, min dotter Ella som har höst(läs)lov. Tanken var att hon skulle hjälpa mig under en dag men det har lett till att pt klienterna älskar henne...helt förståligt. 
Hon räkar deras set, kommer med vatten, handukar, gör övningarna med dom för att pusha lite extra och är bara så underbar som niser i klippet nedan..

 

Idag blir det mer jobb men först en hel del bus som Ella beställt, som Go Cart & thaimassage mm. Ni förstår det är mammas tjej till 100% :-) 

Ni följer väl mig på instagram 

237

That feeling when you wake up one morning and suddenly the GAINZ you worked for so hard is showing!! 😜🤙🏻🙏🏻💪🏻 #gym #ecantbestopped #fit #fitfam #herbalife24 #booty #city #wellness #motivation #inspiration #instagood #picoftheday #happy #strenght #gym #fitness #instagramfitness #instamood #bestoftheday #glutes #pttania #fitness #muscles #herbalife #herbalifenutrition #pttania #abs #personalteainer

267

🖤 #instadaily #Iphonesia #Iphoneonly #gorgeous #picofthemonth #picoftheday #hot #tweegram #hotgirl #beautiful #Instagramhub #Instamood #fashion #heels #pttania #Photooftheday #Bestoftheday #love #fashionista #photo #Photographer #sweden #Makeup #Instagood #igdaily #love

15

Det man behöver ibland är en iskall Vanilj Milkshake med krossad is som smakar himmel! #I❤️MYshake #gym #ecantbestopped #fit #fitfam #herbalife24 #booty #city #wellness #motivation #inspiration #instagood #picoftheday #happy #strenght #gym #fitness #instagramfitness #instamood #bestoftheday #glutes #pttania #fitness #muscles #herbalife #herbalifenutrition #pttania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln