Weight Loss Challenge 2017

Kommande kursstarter 2016
> Tisdagar kl 18 med start den 17/1 2017 (Nära Café, Borås)


Du anmäler dig till respektive kurs genom att klicka på länkarna ovan.

Under 6 veckor så ger vi dig en kurs där vi tar upp ämnen så som proteiner, kolhydrater, fetter, förbränning, äta på restaurang, träning, hjärthälsa, benhälsa m.m. Samtidigt finns det priser att vinna för de som går ner mest procentuellt i fett och minskar mest i centimetrar!
 

Vi börjar med att göra en kroppsskanning och en behovsanalys vid det första tillfället för att ta fram utgångsläget och för att kunna ge dig ett förslag till en optimering av din kost och näringsintag.


Vid varje tillfälle görs en ny scanning och den som gör bäst ifrån sig får en lott som ger chansen att vinna fina priser vid varje tillfälle.


Vinsten delas sen ut vid sista tillfället då vi även har en liten avslutningsfest med mat och dryck. Vinsten delas ut 50% till vinnaren, 30% till tvåan och 20% till trean. Den som gått ner mest i centimetrar får också ett pris av oss! 

Kursledare: Tania Markarian | Christin Santana | Marcus Benér | Carina Blomdahl


Tid: 1 timme per tillfälle
Kostnad: 600kr för hela kursen (WLC Online 300kr)
Maximalt antal deltagare per WLC: 40

Du väljer själv den livsstil som passar dig bäst för att nå ditt mål, men kravet är att den måste vara hälsosam och vi kommer ge alla deltagare ett förslag efter första tillfället (kostnadsfritt).